Kanye megint nem bírta ki (+update)
kanye vma taylor Kanye megint nem bírta ki (+update)

És végre fent van ez a videó is, úgyhogy update: Beyoncé megnyeri az év legjobb zenés videójáért járó díjat és ismét színpadra szólítja Taylor Swiftet, hogy alkalmat adjon neki köszönőbeszéde befejezésére:

+ bocsánatkérés Jay Lenonál:

+ “During a CNBC interview, President Obama called hip-hop artist Kanye West a “jackass” over his behavior at the MTV Video Music Awards.”

Related Posts with Thumbnails
Posted by vzsolt
Filed in music
Tags: , , , , , , , , , .
Bookmark the permalink.

16 Responses to Kanye megint nem bírta ki (+update)

 1. Twice.hu says:

  Szegény csaj, azt sem tudta mit csináljon. Jól leégette.

 2. Albin says:

  Meg kell hagyni. Kanye-nak igaza van. a VMA-nak is vannak rossz döntései. :D

 3. Wera says:

  Óóóóó hogyne lenne igaza! Taylor megnyeri ezt a számára sokat jelentő díjat,(ahogy kifejti élete első VMA-jét) felfut ez a mesefigura és szépen elbarmolja a pillanatot. Beyonce “fenekéből” már kicsit sokat kaptunk, ideje volt , hogy valami más is előtérbe kerüljön:)
  Taylor meg igazán beszólhatott volna valami frappánsat…

 4. zsolyzsoly says:

  A Yahoo szépen megírta: “Kanye obviously doesn’t have a real friend in the world. There does not appear to be anyone who can get through to him, to make him understand that he needs to curb his obnoxious behavior.” Magyarán poaraszt…

 5. Albin says:

  a jahu is csak irt valamit. nem vagyok Beyonce rajongó, de szembetűnően jobbak a vele készült videó klipek amelyek nem Beyoncet minősítik hanem akik a klipet készítettek, szal nem kimondottan az énekesek díja a VMA, így a jahu is ¨poaraszt¨.
  Apropó. Honnan a fenéből veszi a jahu hogy Kanyenak nem volt igazi barátja… shish…nevetséges.

 6. Wera says:

  Hehe , na ez szép volt a díva részéről. Kérünk még vidit vézsé…!!!Plízzzlégyszi!

 7. zsolyzsoly says:

  Kutyaharapást szőrével!? Nem tudom na… Biztos hogy kicsit túlzás amit a yahoo írt, de ha ez után nem szól neki senki, hogy “Öreg, ezt azért így nem szabad csinálni?” vagy ha szólnak is de számba sem veszi, akkor mindkét esetben nincsen igazi barátja…

 8. fahéj says:

  Kicsit mintha meg lenne játszva. Kanye hozza a formáját, szinte mintha már muszály s hoppá: Beyonce, aki miatt cirkusz volt és végülis nyert kihívja Taylort, a csaj majdnem egyből kijön, piros ruhában mint a másik.. jelezvén, hogy mindketten ugyanúgy megérdemlik a dolgot…eskű úgy tűnik, hogy meg volt játszva.

 9. Twice.hu says:

  Lehet, hogy tényleg meg volt bundázva, lehet kellett valami amire jobban felfigyel a nép.

 10. Albin says:

  Igen az is lehet hogy meg volt bundázva. A legjobb reklám az ellen reklám. Kell a népnek és a sajtónak a cirkusz. Elgondolható hogyha nem bunda, akkor VMA nem engedi meg ezt Kanyenak hogy így lépjen fel. Na meg egy kicsit fasiszta íze is van így utólagosan végig gondoltan. Kanye fekete és Beyonce sem különb, Taylor meg az idén sem barnult le. Érdekes nem? Elgondolkodtató.

 11. Wera says:

  Egy komplett összeesküvés elmélet… :) Lehet benne valami. Te vézsé, az Obamás vidi volt fent hamarabb , mint a T.S- K.W- Beyonce hármas kombináció, vagy melyikre értetted?

  • vzsolt says:

   @Wera: Igen, de csak az lehet az oka, h a YouTube + más videómegosztók folyamatosan törlik a frissen feltöltött eredeti műsorrészleteket. Ha megnézed amit beágyaztam, most délután frissítettem s már “no loger available due to copyright claim by Viacom”…sajna nem Vitacom s én már megúntam cserélgetni:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>