7500 eurót kap, aki végig tudja nézni ezt a filmet
phoonk2 7500 eurót kap, aki végig tudja nézni ezt a filmet

Egy indiai filmrendező párbajra hívta a nézőket, legfőképpen a horror fanatikusait. 7500 eurót ígért azoknak a nézőknek, akiknek a kiválasztottak közül sikerül nyitott szemmel végignézniük új alkotását.

A film címe Phoonk 2, a rendező pedig Ram Gopal Varma. Az első részt Dél-Kelet Ázsiában vetítették a mozikban, főszereplője egy család volt, akit egy rossz szellem üldözött.

Varma elmondta, hogy a rajongókat, akik készek a megmérettetésre, egy gép fogja figyelni, ellenőrizni a szívverésüket és egy külön kamera veszi majd a nézőt, hogy bizonyítható legyen, hogy az egész műsor alatt nyitva voltak a szemei. „Aki azt hiszi, nem lehet megijeszteni, üljön be egyedül a moziba!” – mondta az újságíróknak az ügyes hírverést szervező Varma.

A rendező hozzátette, hogy a vállalkozó kedvűek egészségi adatai a film alatt az előtérben egy nagy képernyőn láthatóak és olvashatóak lesznek, így ha szükséges, időben kihozhatják a filmről. Ellenben aki végig bírja nézni, megkapja a 7500 eurót. Ne feledjük, hogy egyedül ül a teremben.

via city.corriere.it – sat.hu

Related Posts with Thumbnails
Posted by vzsolt
Filed in film
Tags: , , , , .
Bookmark the permalink.

2 Responses to 7500 eurót kap, aki végig tudja nézni ezt a filmet

  1. Nem kis vállalkozás, bár ha ennyire magabiztos, a film is ijesztő lehet. Megnézném én is annyi pénzért.

  2. btg says:

    reflexxeruen lehunyhatja a szemet barki egy hirtelen jelentettol. Nem vallalnam. Pislogas szamit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *